• Henrik Lundgren

Et ord fra Henrik

Jeg hedder Henrik


Jeg har været bedemand i 36 år og har et bredt kendskab til begravelsesskikke i forskellige religioner samt afholdelse af borgerlig ceremoni, hvor afdøde ikke er medlem af folkekirken eller blot ønsker en bisættelse / begravelse afholdt uden medvirken af præst.


Jeg er ved Din Lokale Bedemand fordi det er en forretning der varetager mange begravelser og bisættelser i afdødes nærområde. Ligeledes at jeg dækker primær område i og omkring Århus samt Din Lokale Bedemand's Hovedkontor.


Jeg lægger stor vægt på, de pårørende, altid kan kontakte mig personligt både op til bisættelsen / begravelsen og naturligvis efterfølgende med de afsluttende dokumenter der skal afklares vedr. ansøgning om begravelseshjælp samt spørgsmål omkring skifteretsbehandlingen.


Jeg besidder empati og forståelse for de ønsker, de efterladte har når der er mistet en man har kær, nær slægtning, kæreste eller en god ven.


 

Henrik Lundgren | Bedemandsassistent

Din lokale bedemand

bedemandstruerhenrik@gmail.com>

276 views0 comments

Recent Posts

See All