• Heidi Nielsen

Et ord fra Heidi

Jeg hedder Heidi


Jeg har været bedemand og elev ved Din Lokale Bedemand i 4 år.


Jeg er ved Din Lokale Bedemand fordi, det er en forretning der varetager mange begravelser og bisættelser. Jeg har stor erfaring med rustvognskørsel i hele landet samt kisteilægning på plejehjem, sygehus og privat hjem hvor afdøde er sovet ind. Jeg har bredt lokalt kendskab til områder i og omkring Struer, Skive, Randers, Horsens, Aalborg og Århus.


Jeg lægger stor vægt på, at de efterladte føler sig trygge og hjælper gerne med til, at den sidste afsked bliver en mindeværdig og smuk afsked.


Jeg besidder stor empati og sætter ære i, at de efterladte føler sig i trygge hænder. og de er altid meget velkommen til og kontakte mig personligt både før og efter bisættelsen / begravelsen.


 

Heidi Nilesen | Bedemandsassistent

Din Lokale Bedemand

bedemandstruerheidi@gmail.com

147 views0 comments

Recent Posts

See All