Flower Arrangement

Din Lokale Bedemand opstod i Struer i 2013 og er stolte af at kunne hjælpe familier i en svær tid i nu flere kommuner. Vi forstår vigtigheden af en høj standard, specielt i et fag, som er så tæt på mennesker, der oplever et tab.

 

Omdrejningspunktet for at starte en bedemandsforretning var og er at gøre det bedst muligt for mennesker i en tid, der for nogle er den værste i deres liv. Vi har et meget stort fokus på nærvær og kvalitet i vores opgave.

 

I tillæg til at assistere med arrangement af begravelse eller bisættelse, så er det væsentligt for os, at samtaler omkring, hvordan tingene skal udføres foregår under trygge rammer, uanset om det er hos os eller ved en familie, og at vi er empatiske og nærværende i hele processen.

Vores Vision

Altid at yde den bedst mulige, empatiske og nærværende service overfor familier, der oplever et tab, fordi vi forstår betydningen af at lykkes med den højeste standard i en svær situation.

Hvordan det hele startede...

VORES VÆRDIER

Ordentlighed

Et meget jysk ord for at kunne stole på hinanden og et ord, som betyder rigtig meget for os. Alt, hvad vi gør, skal indeholde begrebet ordentlighed.

HVEM ER VI?

1.jpg

Søren Kirk

Indehaver, Bedemand

Jeg startede som bedemand, fordi jeg havde brug for et arbejde, hvor den menneskelige side af jobbet fyldte mere. Her får jeg lov til at gøre en forskel for mennesker, der står i en svær situation og det i sig selv er meget givende.

3.png

Henrik Lundgren

Bedemandsassistent

Jeg har været bedemand i 36 år og har et bredt kendskab til begravelsesskikke i forskellige religioner. Jeg besidder empati og forståelse for de ønsker, de efterladte har når der er mistet en man har kær, nær slægtning, kæreste eller en god ven.  

4.jpg

Heidi Nielsen

Bedemandsassistent

Jeg besidder stor empati og sætter ære i, at de efterladte føler sig i trygge hænder. og de er altid meget velkommen til at kontakte mig personligt både før og efter bisættelsen / begravelsen.